Det här kan vårt byggföretag från Leksand hjälpa dig med

På vårt byggföretag i Leksand har vi en mycket bred kompetensbas som gör att vi kan erbjuda flera olika typer av tjänster. Här kan du kortfattat läsa om hur vi kan hjälpa dig med köksrenovering, fönsterbyten, nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringsarbeten!

Letar du efter ett seriöst byggföretag i Leksand att ta hjälp av? Då har du kommit rätt – Byggnadsbiten är din lokala snickare i Leksand! Oavsett vad du behöver hjälp med är det stor chans att våra skickliga hantverkare kan bistå dig. Tack vare vår breda kompetensbas och skickliga personal kan vi erbjuda ett omfattande utbud av tjänster. Vare sig du behöver hjälp med ett mindre renoveringsarbete eller om du vill göra en fullständig köksrenovering står vi alltid redo att hjälpa dig!


Vårt utbud av tjänster

Köksrenoverig

När du lämnar din köksrenovering i våra händer kan du känna dig trygg med att du får ett professionellt slutresultat. Våra rutinerade hantverkare har lång erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs för en lyckad köksrenovering. Med utgångspunkt i dina önskemål skapar vi ditt drömkök! 

Fönsterbyte

Vi erbjuder helhetslösningar för fönsterbyte som gör ditt projekt prisvärt, tryggt och smidigt. När du anlitar vårt byggföretag i Leksand får du hjälp med fönsterbytet från början till slut då vi sköter allt kring beställning, leverans och montage av dina nya fönster!

Nybyggnationer

Oavsett om du vill bygga ett nytt hus eller om du vill bygga till en ny altan eller ett nytt uterum i anslutning till en befintlig fastighet kan vi åta oss totalentreprenaden för ditt projekt.

Renoveringsarbeten

Som fastighetsägare behöver man regelbundet utföra renoveringsarbeten för att hålla sin fastighet i gott skick. Vårt byggföretag i Leksand hjälper dig med stora som små renoveringsarbeten i Dalarnas län. Med oss kan du känna dig trygg med att arbetet utförs på bästa sätt av erfarna hantverkare.

Ombyggnationer

Behöver du hjälp med en ombyggnation? Kanske funderar du på att göra en ombyggnation för att fördela ditt bostadsutrymme på ett bättre sätt? Vi är specialister på att ta fram smarta lösningar anpassade efter dina önskemål och behov. Vi hjälper dig gladeligen från planeringsfasen till slutförandet av din ombyggnation och garanterar ett lyckat slutresultat!
 

Kontakta vårt byggföretag i Leksand 

När du väljer att anlita oss på Byggnadsbiten tar vi som helhetsleverantör ansvar för ditt projekt från början till slut. På så sätt kan du känna dig säker med att du får en smidig och prisvärd helhetslösning som känns trygg under hela processen. Vi koordinerar arbetet, ansvarar för att enbart behöriga hantverkare arbetar med ditt projekt och uppdaterar dig löpande om status.

Är du intresserad av att anlita vårt byggföretag i Leksand? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag – vi ser fram emot att berätta mer om oss och vad vi kan göra för dig!

Kontakta våra snickare för ett gratis hembesök i Leksand

Varmt välkommen till dina loka snickare i Leksand. Vi finns här för dig genom hela projektet.  Kontakta oss nedan så återkommer vi hem till dig för ett gratis hembesök och ser över dina önskemål.