Våra tips för en lyckad köksrenovering i Leksand

Funderar du på att renovera ditt kök? Här kan du läsa om våra bästa tips för en lyckad köksrenovering i Leksand och om du vill ha mer rådgivning kan du kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan.


Renovera köket med Snickare Leksand

Den enklaste renoveringen av köket är att lacka om köksluckorna, skåpen och lådorna och samtidigt byta beslag. En sådan relativt enkel renovering kan transformera ett kök och det behöver inte vara speciellt dyrt eller svårt. Om du vill ha hjälp och rådgivning om vad som är bäst för ditt kök finns våra experter oavsett om det gäller en större köksrenovering där stommar till skåp byts ut samt att nya maskiner som spis, kylskåp och fläkt införskaffas eller bara en uppfräschning. Det är viktigt att planera för vilka behov du har i köket när det kommer till antal skåp, bänkytor och vilka vitvaror du önskar.

Vi har fyra konkreta tips för dig som funderar på att renovera köket i Leksand

  1. Det första är att planera för vad exakt du behöver i renoveringen i form av utrymme och funktioner. När köket väl är på plats kan det vara svårt att ändra layout eller var du har kylskåpet i förhållande till spisen.
  2. Det andra tipset är att hämta inspiration från andra kök, titta på vilka praktiska lösningar de har. 
  3. Det tredje tipset är att se över din budget. Fundera på vad köket maximalt får kosta och lägg till en buffert på cirka 20 procent. 
  4. Det fjärde tipset är att ta korrekta mått där köket ska vara.

Planera en köksrenovering i Leksand

De två första tipsen om att planera för hur köket ska se ut och att hämta inspiration är det roligaste i köksrenoveringen, förutom att se det färdiga resultatet. Men en budget kan vara svår att göra för den som aldrig gjort en köksrenovering tidigare och det finns mycket att ta hänsyn till. Vi finns här med hjälp och rådgivning där vi kan svara på dina frågor om du skickar ett meddelande via kontaktformuläret här på sidan. Måtten för det nya köket kan vara svåra att beräkna samt att veta exakt vad du ska mäta. Du kan ta hjälp av oss och våra experter.

Vårt absolut bästa tips är att tänka på vad som är viktigt i köket för just dig

Vissa lagar mycket mat och vill ha en extra stor spis, andra plockar mycket bär och behöver en stor frys. Det finns idag smarta lösningar för det mesta. Varför inte installera diskmaskinen på en höjd som gör att du inte behöver krypa efter golvet? Med så många valbara saker i ett kök kan det vara en djungel att välja rätt. Vi vill att du ska få det bästa stödet i din köksrenovering i Leksand och du kan kontakta oss direkt via formuläret på sidan.

Kontakta våra snickare för ett gratis hembesök i Leksand

Varmt välkommen till dina loka snickare i Leksand. Vi finns här för dig genom hela projektet.  Kontakta oss nedan så återkommer vi hem till dig för ett gratis hembesök och ser över dina önskemål.