Kontakta våra snickare i Leksand idag!

Kontakta våra snickare i Leksand idag!

Välkommen att kontakta oss engagerade snickare som vänder sig till privatpersoner i Dalarnas län.

Byggnadsbiten Dalarna är ett byggföretag som drivs av Johan och Markus. Vi är båda väldigt likasinnade och drivs av högt uppsatta mål med stort engagemang. Med breda snickerikunskaper kan vi förvandla det mesta i ditt hem. Vi utför tjänster som innefattar allt från renoveringsarbeten till ombyggnationer och satsar alltid på att leverera högsta kvalitet.

Vi är måna om att skapa fina kundrelationer och det gör vi genom tydlig och snabb kommunikation

Våra erfarna snickare från Leksand hjälper dig från start till mål med ditt kommande snickeriprojekt och ställer kostnadsfritt upp för konsultation för bästa möjliga slutresultat. Vi står för noggrannhet, kvalitet och kunskap. Numera kan vi även erbjuda tjänster från våra snickare i Borlänge. Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta våra snickare för ett gratis hembesök i Leksand

Varmt välkommen till dina loka snickare i Leksand. Vi finns här för dig genom hela projektet.  Kontakta oss nedan så återkommer vi hem till dig för ett gratis hembesök och ser över dina önskemål.

Ett utdrag från våra fina recensioner

T
Mycket bra byggfirma med stort engagemang och gedigen kunskap. Vi bygger i Leksand och är supernöjda. Kan bara rekommenderas.
Tomas Johansson