Välkommen till Byggnadsbiten!

Välkommen till Byggnadsbiten!

När du behöver proffsiga snickare i Leksand som levererar kvalitet så är vi det rätta valet!

Byggnadsbiten Dalarna är ett byggföretag med utgångspunkt i Leksand och drivs av de erfarna och engagerade snickarna Johan och Markus. Vi båda är likasinnade och drivs av högt uppsatta mål. Vår styrka är våran tydliga och snabba kommunikation mot våra kunder. Det skapar trygghet och förtroende vilket alltid uppskattas.
När det är dags att anlita en snickare är det en trygghet att vända sig till en helhetsleverantör som gör allt åt dig. Det är precis vad du får av oss, ett byggföretag i Leksand som utför en rad tjänster för att du ska få det resultat du önskar.

Privatpersoner i Dalarnas län som är i behov av våra breda snickerikunskaper är varmt välkomna att skriva in till oss via kontaktformuläret här på hemsidan. Vi erbjuder alltid gratis offert & hembesök - helt utan köpkrav! Och kom ihåg, idag har vi även snickare i Borlänge som kan hjälpa dig med dina snickeriprojekt!

Kontakta våra snickare för ett gratis hembesök i Leksand

Varmt välkommen till dina loka snickare i Leksand. Vi finns här för dig genom hela projektet.  Kontakta oss nedan så återkommer vi hem till dig för ett gratis hembesök och ser över dina önskemål.

Kontakta våra snickare för ett gratis hembesök i Leksand

Boka möte