Så går en ombyggnation till med vårt byggföretag i Leksand

Många väljer att göra en ombyggnation för att frigöra mer bostadsutrymme då de är i behov av exempelvis ett ytterligare sovrum, större kök eller en ny toalett. Här kan du läsa mer om hur vårt byggföretag i Leksand kan hjälpa dig med din ombyggnation.

Om du har en egen fastighet eller äger en bostadsrätt så kan det uppkomma situationer då du behöver mer utrymme eller vill förändra bostadens planlösning för de behov som du har. Det kan bland annat vara så att du behöver ett ytterligare sovrum, att du vill få ett större kök eller vardagsrum eller att du vill använda outnyttjade utrymmen på en vind eller i en källare. Oavsett vilka behov du har så kan du kontakta oss på Byggnadsbiten Dalarna som är ett byggföretag i Leksand som är proffs på byggnationer.

 

När vårt byggföretag i Leksand utför en ombyggnation

När du anlitar vårt byggföretag i Leksand för din ombyggnation så går vi först igenom ditt projekt och tar eventuellt fram nödvändiga ritningar. Normalt krävs det inte bygglov vid en ombyggnation, om du inte ska bygga om ett rum till ett våtrumsutrymme eller flytta på fönster som är monterade i fasaden. Beroende på ombyggnationens omfattning kan det också krävas flera olika hantverkare för projektet som exempelvis elektriker, rörmokare, målare, plattsättare, golvläggare och snickare.

 

Vårt byggföretag i Leksand kan åta oss totalentreprenaden

Om du anlitar oss för totalentreprenaden för din ombyggnation tar vi över ansvaret för hela ditt projekt. Det innebär bland annat att vi övervakar projektet så att det utförs enligt plan och enligt den överenskomna leveranstiden. Vi kontrollerar också att endast behöriga hantverkare utför arbeten och att arbeten utförs enligt gällande branschregler. Du får bara en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om status för projektet så att du själv slipper det tidskrävande arbetet att ha kontakt med flera personer och alltid vara tillgänglig.

 

När du anlitar oss kan du använda dig av ROT-avdrag vilket betyder att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 30 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på vår faktura så att du slipper ligga ute med pengarna och även slipper all administration kring bidraget.

 

Boka kostnadsfritt möte med vårt byggföretag i Leksand

Byggnadsbiten Dalarna är ett byggföretag i Leksand som utför tjänster åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Dalarna med omnejd. Våra skickliga snickare i Leksand kan utföra alla typer av byggprojekt som exempelvis ombyggnation, nybyggnation, renoveringar och fönsterbyte. Om du vill få hjälp med att utföra din ombyggnation kan du vända dig till oss för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan vi diskutera ditt projekt, bidra med konsultation och därefter lämna en offert med ett rättvist pris, utan några förpliktelser. 

Kontakta våra snickare för ett gratis hembesök i Leksand

Varmt välkommen till dina loka snickare i Leksand. Vi finns här för dig genom hela projektet.  Kontakta oss nedan så återkommer vi hem till dig för ett gratis hembesök och ser över dina önskemål.