Renoveringsarbeten

Renoveringsarbeten

När det är dags att renovera din fastighet är det viktigt att arbetet blir professionellt utfört för att slippa tråkiga överraskningar längre fram. Vår rekommendation är att anlita oss ambitiösa och professionella snickare från Leksand för ett lyckat resultat.

En renovering kan innebära i stort sett vad som helst. Det kan vara allt ifrån en mindre uppdatering av din fastighet till större renoveringar som kan omfatta hela våningsplan, eller till och med hela huset. När du väljer att arbeta med oss så ser vi till att allt flyter smidigt och våra snickare i Leksand har alla utbildningar och certifieringar som krävs! 

Byggnadsbiten finns för privatpersoner i Dalarnas län och fokuserar alltid på att få nöjda kunder

En påminnelse inför ditt renoveringsprojekt är att ansöka om bygglov om det krävs. Vänd dig tryggt till byggnadsnämnden i Leksand för att få svar på dina frågor och funderingar. Fyll i dina kontaktuppgifter via kontaktformuläret här på sidan. Vi har alltid snabb service!

Kontakta våra snickare för ett gratis hembesök i Leksand

Varmt välkommen till dina loka snickare i Leksand. Vi finns här för dig genom hela projektet.  Kontakta oss nedan så återkommer vi hem till dig för ett gratis hembesök och ser över dina önskemål.