Nybyggnationer

Nybyggnationer

Uppskattar du kvalité och söker förtaget som har stort engagemang inför din nybyggnation? Då har du kommit helt rätt. Vi på Byggnadsbiten är ett stolt byggföretag i Leksand som utför alla våra tjänster med trygghet, kunskap och kvalité. När det kommer till en nybyggnation, vilket är ett stort och viktigt projekt, så kan det vara klokt att ta hjälp redan från start. Det absolut viktigaste stadiet vid en nybyggnation är planeringen, vilket många ser som något som kan göras allt eftersom. Våra snickare i Leksand finns här för att hjälpa dig redan från start. Vi erbjuder alltid gratis hembesök för att tillsammans med dig diskutera ditt kommande projekt. 

Vi levererar nybyggnationer i Dalarnas län till privatpersoner med 100% engagemang och kunskap

Med lång erfarenhet och med starkt driv hjälper vi dig från början till slut. Vi mår gott av att levererar fantastiska slutresultat efter kundens behov och önskemål. Välkommen att höra av dig för frågor och funderingar. Skriv in till oss via kontaktformuläret här på hemsidan.

Kontakta våra snickare för ett gratis hembesök i Leksand

Varmt välkommen till dina loka snickare i Leksand. Vi finns här för dig genom hela projektet.  Kontakta oss nedan så återkommer vi hem till dig för ett gratis hembesök och ser över dina önskemål.